Το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

Τo Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) βρίσκεται σε ένα προνομιακό συγκοινωνιακά κόμβο, στη δυτική γωνιά του Φαληρικού όρμου στο Νέο Φάληρο, ανάμεσα στο Μικρολίμανο και στον ποταμό Κηφισό, στην αρχή της παραλιακής ζώνης Φαλήρου – Σουνίου. Απέχει 4 χλμ. από το λιμάνι του Πειραιά, 10 χλμ από την Αθήνα και 24 χλμ. από το Αεροδρόμιο Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Έχει εξαίρετη κάλυψη από όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς δημόσια και ιδιωτικά (Ηλεκτρικός, Σταθμός Ν. Φαλήρου, Λεωφορεία, Ταξί κλπ).

Στο χώρο που περιβάλλει το Στάδιο ο επισκέπτης μπορεί να βρει ελεύθερο χώρο για περπάτημα και αθλοπαιδιές, εστιατόρια και καφέ δίπλα στην θάλασσα του Σαρωνικού και παιδικές χαρές για τα μικρά παιδιά. Ακόμη, υπάρχει Ιατρικό κέντρο πρώτων Βοηθειών και χώροι στάθμευσης.

Τα δύο Γήπεδα

Τα δύο γήπεδα του Beachvolley -ένα ανοιχτό με λευκή άμμο ολυμπιακών προδιαγραφών και ένα κλειστό με κλιματισμό (θέρμανση) – είναι διαστάσεων 8m x 16m, βρίσκονται στην πίσω πλευρά του περιβάλλοντα χώρου. Είναι περιφραγμένα και ασφαλή, ενώ απέναντί τους υπάρχει γήπεδο Ποδοσφαίρου, γήπεδο Μπάσκετ και παιδική χαρά.

Στόχος του Αθλητικού Σωματείου Attica Beach Volley Club είναι να βελτιώνει συνεχώς τις εγκαταστάσεις του καθώς και τις υπηρεσίες του στα μέλη του. Για το σκοπό αυτόν παρέχει τα ανακαινισμένα αποδυτήρια προς αποκλειστική χρήση των μελών του.